Koululaisten kuvataidepajat 3. ja 4.6 klo 13-17

Home / Artikkelit / Koululaisten kuvataidepajat 3. ja 4.6 klo 13-17

Anna Pekkala kutsuu rakentamaan Taidemetsää 3.6. ja 4.6. klo 13-17

Taidemetsä-pajassa rakennetaan erilaisista materiaaleista pieni maja tai pesä sekä sen ympäristö. Minkälaisia pesäkoloja tai telttaleirejä Taidemetsässä voisi olla?

Majat rakennetaan noin A4-kokoisen pahvin päälle, telttakeppejä saamme pajusta ja kiinnityksessä apunamme toimii muun muassa kuumaliima, jonka käytössä avustan. Erilaisten kankaiden avulla voi luoda vaikka minkä värisen pienoismaailman!

Tutkaile omaa ympäristöäsi, löytyisikö sieltä jokin esine, joka voisi toimia joko metsänpohjana tai jonkin olennon tai majan runkona! Esimerkiksi tyhjät purkit ja purnukat sekä jäätelötikut ja syömäpuikot ovat oivallisia tähän hommaan!

Taidepajat ovat ilmaisia, mutta ilmoittautuminen tarvitaan 27.5. mennessä sähköpostilla osoitteeseen info@nastolankesanayttely.fi.
Pajat toteutetaan nonstopina, mutta toivotaan päivittäin kahta ryhmää klo 13 ja klo 15. Osallistujille on tarjolla juotavaa ja pientä hedelmävälipalaa. Osallistujat ovat vakuutettuja.

Taidemetsä-pajat toteuttaa tamperelainen kuvanveistäjä Anna Pekkala (s.1989 Mänttä).

“Työskentelen pääosin veistosten ja installaatioiden parissa. Teosteni koko vaihtelee monesta metristä ihan pieneen. Toisinaan lisään teoksiin liikettä sekä ääntä. Teokseni ovat muodoltaan dioraamamaisia jähmetettyjä kohtauksia elämästä, yleensä jollain lailla muuntuneessa muodossa. Inspiraatio teoksiin kumpuaa uutisotsikoista, luonnonsuojelusta sekä populaarikulttuurista, kuten Jurassic Park-elokuvista. Materiaalit vaihtelevat pääosin erilaisten löydettyjen- ja kierrätysmateriaalien välillä, kuten jätepuu, pahvi, kangas, styroksi, kristallimuovi sekä tekoturkis.”

Pekkalan teoksia on ollut esillä muun muassa viime kesän Mäntän kuvataideviikoilla sekä tulevana kesänä Nastolan kesänäyttelyn lisäksi Galleria Huudossa Helsingissä.

 

 

Anna Pekkala Simpukassa