Tiedotteet

Home / Tiedotteet

Täältä löydät kaikki kesänäyttelyn mediatiedotteet pdf-muodossa.

Mediatiedote 11/2020 (Green City yhteistyökumppaniksi)

Mediatiedote 1/2021

Soile Jääskeläinen: Sinessä II, 2019. Hiili ja pastelli paperille, 60 x 80 cm.


Mediatiedote 3/2021


Taiteilija Kirsimaria Törönen tuo Pihapiiri-taidepolulle kierrätysmateriaaleista valmistettuja figuureja ja lapsille oman kepparipuiston. Nastolan kirkonkylän peruskoulun oppilaat, Tienhaaran toimintakeskus ja Lahden kaupungin ympäristöpaja osallistuvat polun toteutukseen. (Kuva Studio Funcke/Sami Funcke).


Jaakko Kahilaniemi on kuvannut teokseen 100 Hectares of Understanding perimäänsä sadan hehtaarin metsäpalstaa. Hän haluaa teoksellaan ravistella ihmisten kulutustottumuksia ja herättää ajattelemaan ja tiedostamaan ihmisen vaikutuksen ilmastonmuutokseen ja luontoon. Jaakon sylissä Unkarin Viszlan pentu Hera.

 


Emmi Kallio on tunnettu värikkäistä maalauksistaan. Nyt on tiedossa Nastolan kesänäyttelyyn jotain aivan uutta; kokonainen huone taideteoksena!

 


Yhteiskuva: Luontoretki-näyttelyn kuraattori Veikko Halmetoja (vas.) toi Jaakko Kahilaniemen ja Emmi Kallion valitsemaan hyvissä ajoin omat huoneensa Nastolan kunnantalolta. Näyttelyssä on mukana kolmisenkymmentä taiteilijaa ja näyttelytilaa noin 1500 m2.

Kirsimaria Törösen haastattelu